
Nakkefilet, hel
Med sin naturlige mørhed og lidt højere fedtprocent end svinemørbrad er nakkefilet en sand vinder blandt kødelskere. Den ekstra fedtmarmorering sikrer en fuldendt smag, der gør dette stykke kød uundgåeligt på middagsbordet. Uanset om du tilbereder den som pulled pork, i ovnen eller på grillen, får du mørt og saftigt kød, hver gang.
199,80 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Fersk svinekød.
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.
Energi | 757 kJ / 181 kcal |
---|---|
Fedt | 12 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,4 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Grundet kødets fedtmarmorering er nakkefileten særdeles velegnet på grillen, hvad enten man griller den hel, som i "Pulled pork", eller som nakkekoteletter.