Nakkefilet, hel

Med sin naturlige mørhed og lidt højere fedtprocent end svinemørbrad er nakkefilet en sand vinder blandt kødelskere. Den ekstra fedtmarmorering sikrer en fuldendt smag, der gør dette stykke kød uundgåeligt på middagsbordet. Uanset om du tilbereder den som pulled pork, i ovnen eller på grillen, får du mørt og saftigt kød, hver gang. 

 

199,80 DKK
stk
( ca.
2000
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk svinekød.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 757 kJ / 181 kcal
Fedt 12 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Grundet kødets fedtmarmorering er nakkefileten særdeles velegnet på grillen, hvad enten man griller den hel, som i "Pulled pork", eller som nakkekoteletter.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden