
Rullepølseslag
Lav din egen rullepølse
Drømmer du om smagen af ægte, hjemmelavet rullepølse lavet fra bunden? Med vores rullepølseslag har vi gjort det nemt for dig at bringe den stolte danske madtradition hjem i dit eget køkken.
Slaget er allerede flot afpudset og klargjort, så du kan kaste dig over processen med det samme.
Serveringsforslag
Prøv den klassiske servering af rullepølse på friskbagt rugbrød med lidt sky og et drys løgringe for en autentisk smørrebrødsoplevelse.
Svinebryst trimmet.
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.
Energi | 905 kJ / 216 kcal |
---|---|
Fedt | 16 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 6,4 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Til hjemmefremstilling af rullepølse eller til rullesteg. Kryd rullepølsen som du ønsker, og kom net omkring.
Bring herefter en gryde vand i kog, der skal være nok til at kunne dække rullepølsen. Kom rullepølsen i sammen med suppevisk, bestående af porrerblade, selleritop og persille eller top af rodpersille.
Kog rullepølsen i ca. 2 timer til en kernetemperatur på 75°C.
Læg derefter rullepølsen i en rullepølsepresse eller i en brødform med en mindre form over.
Læg noget tungt i den øverste form og bind evt. formene stramt sammen med en snor.
Stil rullepølsen i køleskab natten over.