Rullepølseslag

Lav din egen rullepølse

Drømmer du om smagen af ægte, hjemmelavet rullepølse lavet fra bunden? Med vores rullepølseslag har vi gjort det nemt for dig at bringe den stolte danske madtradition hjem i dit eget køkken.

Slaget er allerede flot afpudset og klargjort, så du kan kaste dig over processen med det samme. 

Serveringsforslag 

Prøv den klassiske servering af rullepølse på friskbagt rugbrød med lidt sky og et drys løgringe for en autentisk smørrebrødsoplevelse.

179,95 DKK
stk
( ca.
1500
g
 )
Køb sammen!
Friskhakket flæskesmåkød af danske grise.
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Svinebryst trimmet.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 905 kJ / 216 kcal
Fedt 16 g
- heraf mættede fedtsyrer 6,4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Til hjemmefremstilling af rullepølse eller til rullesteg. Kryd rullepølsen som du ønsker, og kom net omkring.

Bring herefter en gryde vand i kog, der skal være nok til at kunne dække rullepølsen. Kom rullepølsen i sammen med suppevisk, bestående af porrerblade, selleritop og persille eller top af rodpersille.

Kog rullepølsen i ca. 2 timer til en kernetemperatur på 75°C. 
Læg derefter rullepølsen i en rullepølsepresse eller i en brødform med en mindre form over.
Læg noget tungt i den øverste form og bind evt. formene stramt sammen med en snor. 
Stil rullepølsen i køleskab natten over.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden