Svinekæber

Svinekæber er populært som aldrig før, og det kan vi godt forstå. Braiserede svinekæber har en fantastisk smag, giver en god sauce og er fantastisk møre. Der findes et utal af opskrifter på svinekæber, så det er bare med at komme igang.

64,50 DKK
pakke
( ca.
500
g
 )
Køb sammen!
Frisk hakket svinekød af danske Duroc friluftsgrise
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Svinekæbeklumper, dybfrosne.  

 

Energi 550 kJ / 131 kcal
Fedt 5 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,8 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 22 g
Salt 0,1 g

Opskrifter

Drys kæberne med groft salt og peber. Læg kød og grønt i et ildfast fad og tilsæt portvin og vand. Dæk med stanniol og sæt retten i ovnen ved 130° i ca. 3 timer. Stegeso kan også anvendes i stedet for et ildfast fad. Efter 3 timer sigtes skyen fra og koges ind til ca. 1½-2 dl. Koldt smør tilsættes lige inden servering, hvor kæberne lægges i sovsen.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden