Svinemørbrad

Svinemørbrad er en sand klassiker i det danske køkken og elsket for sin alsidighed og sublime kvalitet. Mørbraden er kendt for sin fedtfattige struktur og utrolige mørhed, som gør den til et sikkert valg, uanset om den skal steges hel på panden, i ovnen, eller skæres i skiver til en smagfuld ret. Denne udskæring er det oplagte valg, når du vil forkæle dine gæster eller bringe en luksuriøs touch til hverdagen.

Serveringsforslag

Sæt ekstra smag på mørbraden ved at marinere den i en blanding af honning, dijonsennep og friskpresset citronsaft, inden den steges. Server med en cremet kartoffelgratin, en fyldig rødvinssauce og saftige ovnbagte rodfrugter, der fuldender måltidet.

Velbekomme!

67,95 DKK
stk
( ca.
500
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Mørbraden er uden bimørbrad.

Energi 499 kJ / 119 kcal
Fedt 3,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,3 g

Opskrifter

Brun mørbraden godt på alle sider i lidt fedtstof på en varm pande. Steg den i ovnen ved 175°C til en kernetemperatur på 62-65°C (ca. 30 minutter).

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden