Tilfoj en overskrift 4 v2

Hamburgerryg med spaghetti grønkål

4 pers.
ca. 30 min.
Let

Tænd ovnen på 180°. Læg hamburgerryggen i et ovnfast fad. Steg den i ovnen i 40 minutter.

Klip grønkålen fri af stilken i midten. Skyl den, og hak den helt fint med en kniv eller i en foodprocessor. Læg grønkålen i en skål.

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Pil løget, og hak det fint. Smelt smørret i en dyb pande. Steg løget, til det er klart.

Tilsæt grønkålen. Hæld vandet fra spaghettien (gem lidt kogevand),og hæld den på panden. Tilsæt lidt kogevand. Vend det hele godt rundt.

Drys med parmesan lige før servering, og krydr med salt og peber.

Skær hamburgerryggen i tynde skiver, og servér med stærk sennep.

Drys med finthakket purløg.

Ingredienser

  • 1 kg. hamburgerryg
  • 200 g. frisk grønkål
  • 400 g. spaghetti
  • 1 løg
  • 25 g. smør til stegning
  • 1 dl. vand fra spaghettien
  • 50 g. friskrevet parmesan
  • Salt
  • Peber
  • 4 spsk. stærk sennep
  • 1 håndfuld purløg
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden