lammeculotte med krydderurterpanade

Lammeculotte med krydderurtepanade

4 pers.
60 min
Nem

Fremgangsmåde

Kartoflerne vendes med olie og krydres med salt, peber og evt. timian eller rosmarin. Sæt dem i forvarmet ovn ved 180°C varmluft i ca. 45-50 minutter - eller til de er møre og gyldne.
Spidskål skæres i kvarte eller ottendedele afhængig af størrelsen. Bådene overhældes med det smeltede smør og drysses med fint salt og derefter parmesan. Kålen sættes ind i ovnen samtidig med culotterne.
Lammeculotterne krydres med salt og peber. Hakket hvidløg og rosmarin drysses over og culotterne kommes i en 180°C varm ovn i 20-25 minutter. Krydderurterne til tapanaden, hvidløg og kapers, hakkes groft. Tapanaden smøres på lammeculotterne, når de kommer ud af ovnen, herefter skal de hvile i 15 minutter tildækket inden servering.
Tomater, oliven, basilikum og peberfrugt skæres i små tern til salsaen. Der smages til med olivenolie, salt og peber.

Ingredienser

Ingredienser

  • 2 lammeculotter
  • 2 fed hvidløg
  • 3 kviste rosmarin
  • 1 kg små vaskede kartofler
  • Evt. lidt timian eller rosmarin
  • 1 spidskål
  • 40-50 g. parmesan
  • 30 g. smør

Krydderurtepanade

  • Forskellige krydderurter (dild, kørvel, timian og ramsløg)
  • 2 fed hvidløg
  • 50 g. kapers

Salsa

  • Olivenolie
  • 500 g. tomater
  • 100 g. oliven
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 bdt. basilikum
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden