
And - 3,3 kg.
Danske peking ænder fra Rønhøjgaard.
Rønhøjgaard drives af familien Nielsen, der har et øget fokus på kvalitetsprodukter, og familien opdrætter nogle af de bedste ænder i Danmark.
Ænderne får masser af plads, og går på græs hele livet, samtidig med at de får kvalitetsfoder og omsorg, hvilket er nøglen til det gode resultat. Dette gør ænderne store og flotte og i øvrigt med omkring 10% mindre fedt end konventionelt opdrættede ænder.
Når du afhenter anden, har vi klargjort anden til dig, så du bare skal fylde den med æbler og svesker og så er den lige til at sætte i ovnen. Det er din garanti for en god juleaften.
Denne and er til 3-4 personer.
Obs. æbler og svesker følger ikke med.
Bemærk: Kun til afhentning
Dansk and.
Energi | 920 kJ / 220 kcal |
---|---|
Fedt | 18 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 5 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrift
Brun anden ved 250°C i 20 minutter med brystet nedad, vend den og dæmp varmen til 160°C – hæld eventuelt fedtet fra.
Hæld ca. ½ liter vand i bradepanden og lad anden stege ca. 2 timer.
Mærk ved låret, om det løsner sig, og se om kødsaften er klar.
Langtidsstegt and
Læg en rist over bradepanden.
Læg den klargjorte and med brystsiden nedad på risten.
Hæld 1 liter vand i bradepanden.
Sæt den i en forvarmet ovn ved 130°C.
Lad den stege i ca. 4 timer.
Vend anden og lad den stege videre med brystet opad i 1 time og 3 kvarter.
Altså ca. 6 timers stegetid i alt.