Kalkunbryst i tern

Kalkunbryst i tern er helt neutralt, og kan tilberedes til et utal af retter, og gør sig særlig godt i wok- eller gryderetter. Med den rette tilberedning får du et magert og velsmagende måltid. 

49,96 DKK
stk
( ca.
500
g
 )
Køb sammen!
Vores mest populære spegepølse
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk kalkunbryst i tern.

Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.

Efter åbning holdbar i 2 dage ved højst 5°C.

Energi 454 kJ / 109 kcal
Fedt 2,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 22 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Fjerkrækød bør altid gennemsteges.

Kalkunbryst i tern kan anvendes til et utal af retter, og gør sig særlig godt til wok eller gryderetter.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden