Kalvesteg med bacon

Kalvesteg er i sig selv godt, men vil man have ekstra smag har vi lavet denne steg med bacon.

Kalvesteg kan bruges til en god middag for få personer, men egner sig også rigtig godt til en middag til flere personer. 

Velbekomme

95,00 DKK
stk
( ca.
1000
g
 )
Køb sammen!
Hjemmelavet og håndkrydret - det sikre dig Danmarks bedste rullepølse
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Kalvekød viklet med bacon.

Efter åbning holdbar 3 døgn ved +5°C.

Kalveyderlår (90%), bacon  (10%) (svinebryst, salt, dextrose, antioxidant ( E301´), konservering (E250), røget).

Energi 613 kJ / 147 kcal
Fedt 6,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
Kulhydrater 0,1 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,4 g

Opskrifter

Brunes på 4 sider i en stegegryde. Tilsæt ca. ½ liter suppe eller vand. Stegetid ved almindelig stegning med forbruning er ca. 2½ time. Stegeskyen hældes fra og koges op med 1 dl. fløde og evt. lidt kulør, før den jævnes med meljævning. Smages til med salt og peber.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden