Lammeskanker

Lammeskank er delikat og er en meget smagfuld del af lammekøllen. Den gør sig særligt godt, når den er braiseret, hvilket også giver en dejlig duft i hele huset...

189,95 DKK
pakke
( ca.
1200
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Vægt i alt ca. 1200 gram pr/pakke.

Produktet er optøet og bør derfor ikke genindfryses.

 

Energi 715 kJ / 171 kcal
Fedt 11 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,7 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 17,9 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Krydr skank med salt og peber og brun dem i gryde. Skær løg i både, jordskokker i mindre stykker og pastinakker i grove tern. Kom løg, hele hvidløg, jordskokker, pastinak i gryden og lad det blive gyldenbrunt. Hæld tomatpuré, oksebouillon og rødvin i sammen med grøntsagerne. Kom laurbærblade og timian ved samt de brunede lammeskanke. Det hele bringes i kog. Sæt låg på gryden og stil den herefter i ovnen ved 150°C i 2,5 timer, til kødet er mørt.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MÃ¥lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden