Oksebov i tern

Oksebov i tern er perfekt i simmerretter, og gør sig godt i gryderetter og supper. 

Vi skærer det frisk, og sørger for at sener og fedt er skåret fra. 

54,50 DKK
pakke
( ca.
500
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk oksebov. 

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 852 kJ / 204 kcal
Fedt 14 g
- heraf mættede fedtsyrer 6 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Efter bruning skal kødet småsimre sammen med vand eller suppe i ca. 1 time eller til kødet er mørt.

Særdeles velegnet til både gullasch og gullaschsuppe.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden