Osso buco

Osso buco stammer fra Italien, og er en klassiker inden for simreretter. Osse buco er fantastisk nem at lave, fordi den passer sig selv i gryden, hvilket giver god tid til at dække bordet og få trukket proppen af vinen.

49,95 DKK
pakke
( ca.
500
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk oksekød, skåret af okseskank.

Efter åbning holdbar i 3 dage i køleskab ved +5°C.

Energi 589 kJ / 140 kcal
Fedt 6 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Skær et par snit langs kanten af hver kødskive, sÃ¥ de ikke danner "skÃ¥l" under bruning. Beregn kogning i 2-3 timer efter bruning. Kødet skal næsten falde af benene.

Serveres med kartoffelmos. 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MÃ¥lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden