Oksehaler

Selvom oksehaler ikke er hverdags spise i Danmark, er det efter nænsom behandling en gudespise. Efter tilberedning bliver halerne møre som smør, og har en intens smag af okse. Særligt i Spanien er oksehaler en udbredt spise, hvilket vi som slagtere kun kan opfordre til, at flere tager til sig.

80,91 DKK
pakke
( ca.
900
g
 )
Køb sammen!
Frisk hakket oksefars med god oksesmag - perfekt til mange af vores yndlingsretter. 
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk oksekød

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 2015 kJ / 245 kcal
Fedt 17 g
- heraf mættede fedtsyrer 7 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 23 g
Salt 0 g

Opskrifter

Oksehalestykkerne koges i en stor gryde med det hele løg, gulerod, hvidløg, selleri og persille. Vandet skal dække kødet og grøntsagerne, og det hele skal simre for moderat varme i 3-4 timer. Skum af ofte. Når kødet er mørt, hældes det over i en sigte, og lidt af suppen klares og gemmes. Tilsæt tomater, hvidvin, timian, laurbærblade, nellike og det meste af citronskallen. Rør godt og lad saucen smire i 20 minutter. Tilsæt lidt af den siede suppe undervejs, indtil du rammer den smag, du foretrækker. Tag peperoncinoen op, når smagen er passende stærk.
Anret oksehalerne i et fad, hæld saucen over og pynt med hakket persille og lidt mere reven citronskal.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden