Røget skinke
Vores røget skinke, der er røget og håndsaltet, har en god smag af svinekød, og saltningen giver yderligere kødet en god salt smag. En klassiker der i folkemunde også går under navnet "Bayonneskinke"
79,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Skinkeklump (91%), vand, salt, dextrose, stabilisator (E451), glucosesirup, gærekstrakt, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250). Stoppet i net. Røget over bøgeflis.
Efter åbning holdbar 5 dage ved højst +5°C.
| Energi | 437 kJ / 104 kcal |
|---|---|
| Fedt | 3,2 g |
| - heraf mættede fedtsyrer | 1,3 g |
| Kulhydrater | 0,2 g |
| - heraf sukkerarter | 0,2 g |
| Protein | 19 g |
| Salt | 2 g |
Opskrifter
Fjern nettet omkring skinken.Koges derefter i vand i ca. 45 minutter til en kernetemperatur på 75°C. Tag gryden af varmen og lad skinken hvile i kogelagen i ca. 10 minutter.
Skinken er velegnet til glasering efter kogning.