Røget skinke

Vores røget skinke, der er røget og håndsaltet, har en god smag af svinekød, og saltningen giver yderligere kødet en god salt smag. En klassiker der i folkemunde også går under navnet "Bayonneskinke" 

79,95 DKK
stk
( ca.
900
g
 )
Køb sammen!
Frisk hakket grisesmåkød af danske grise
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Skinkeklump (91%), vand, salt, dextrose, stabilisator (E451), glucosesirup, gærekstrakt, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250). Stoppet i net. Røget over bøgeflis.

Efter åbning holdbar 5 dage ved højst +5°C. 

Energi 437 kJ / 104 kcal
Fedt 3,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,3 g
Kulhydrater 0,2 g
- heraf sukkerarter 0,2 g
Protein 19 g
Salt 2 g

Opskrifter

Fjern nettet omkring skinken.Koges derefter i vand i ca. 45 minutter til en kernetemperatur på 75°C. Tag gryden af varmen og lad skinken hvile i kogelagen i ca. 10 minutter.
Skinken er velegnet til glasering efter kogning.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden