
Mørbradkroner
Marineret svinemørbrad med fyld af artiskok, soltørret tomat og bacon. Meget dekorativ på tallerkenen og smager drøngodt
Svinemørbrad (64%), grillede artiskokker (10%) (artiskokker), solsikkeolie, salt, eddike, sukker, krydderier, naturlig aroma, surhedsregulator (E270), antoixidant (300)), grillede auberginer (10%) (auberginer, solsikkeolie, eddike, salt, sukker, krydderier, surhedsregulator (E270), antioxidant (E300), marinade (6%) (delvis hærdet rapsolie, karamelliseret sukker (solsikkeolie, brændt sukker, vand), salt, krydderier og krydderiekstrakt, gærekstrakt, antioxidant (E330, bacon (6%) (svinebryst (94%), salt, dextrose, antioxidant (E301) konservering (E250)), semitørrede tomater (tomater,solsikkeolie, salt krydderier, surhedsregulator (E300), konservering (E202)), purløg.
Energi | 741 kJ / 177 kcal |
---|---|
Fedt | 12 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,6 g |
Kulhydrater | 1,8 g |
- heraf sukkerarter | 1,1 g |
Protein | 15 g |
Salt | 1,3 g |
Opskrifter
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur på 68°C. Er ligeledes velegnet til kuglegrill.