
Rullepølse, rå
Har du lyst til - og mod på - at koge din egen rullepølse, så har vi forberedt rullepølsen til dig. Følg blot vores vejledning, og du får en dejlig hjemmekogt rullepølse.
Svinekød (112 g. kød til 100 g. færdigvare), salt, løg, svinegelatine, peber, dextrose, antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250). Stoppet i net.
Efter åbning holdbar 5 dage ved højst +5°C.
Energi | 1047 kJ / 250 kcal |
---|---|
Fedt | 18 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 7,2 g |
Kulhydrater | 1,2 g |
- heraf sukkerarter | 0,5 g |
Protein | 21 g |
Salt | 3,6 g |
Opskrifter
Bring en gryde vand i kog, der skal være nok til at kunne dække rullepølsen. Kom rullepølsen i sammen med suppevisk, bestående af porrerblade, selleritop og persille eller top af rodpersille.
Kog rullepølsen i ca. 2 timer til en kernetemperatur på 75°C.
Læg derefter rullepølsen i en rullepølsepresse eller i en brødform med en mindre form over.
Læg noget tungt i den øverste form og bind evt. formene stramt sammen med en snor.
Stil rullepølsen i køleskab natten over.