Rullepølse, rå

Har du lyst til - og mod på - at koge din egen rullepølse, så har vi forberedt rullepølsen til dig. Følg blot vores vejledning, og du får en dejlig hjemmekogt rullepølse.

96,00 DKK
stk
( ca.
1200
g
 )
Køb sammen!
Hammer go'!
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Svinekød (112 g. kød til 100 g. færdigvare), salt, løg, svinegelatine, peber, dextrose, antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250). Stoppet i net.

Efter åbning holdbar 5 dage ved højst +5°C.

Energi 1047 kJ / 250 kcal
Fedt 18 g
- heraf mættede fedtsyrer 7,2 g
Kulhydrater 1,2 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 21 g
Salt 3,6 g

Opskrifter

Bring en gryde vand i kog, der skal være nok til at kunne dække rullepølsen. Kom rullepølsen i sammen med suppevisk, bestående af porrerblade, selleritop og persille eller top af rodpersille.

Kog rullepølsen i ca. 2 timer til en kernetemperatur på 75°C. 
Læg derefter rullepølsen i en rullepølsepresse eller i en brødform med en mindre form over.
Læg noget tungt i den øverste form og bind evt. formene stramt sammen med en snor. 
Stil rullepølsen i køleskab natten over.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden