Rullepølseslag

Har du lyst til - og mod på - at lave din egen rullepølse selv? Så har vi et flot afpudset slag klar til dig.

129,95 DKK
stk
( ca.
1500
g
 )
Køb sammen!
Frisk hakket grisesmåkød af danske grise
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Svinebryst trimmet.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 905 kJ / 216 kcal
Fedt 16 g
- heraf mættede fedtsyrer 6,4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Til hjemmefremstilling af rullepølse eller til rullesteg. Kryd rullepølsen som du ønsker, og kom net omkring.

Bring herefter en gryde vand i kog, der skal være nok til at kunne dække rullepølsen. Kom rullepølsen i sammen med suppevisk, bestående af porrerblade, selleritop og persille eller top af rodpersille.

Kog rullepølsen i ca. 2 timer til en kernetemperatur på 75°C. 
Læg derefter rullepølsen i en rullepølsepresse eller i en brødform med en mindre form over.
Læg noget tungt i den øverste form og bind evt. formene stramt sammen med en snor. 
Stil rullepølsen i køleskab natten over.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden