
Griseskank
Svineskank er indbegrebet af rustik, dansk madkultur på sit allerbedste. Det er en premium råvare, der leverer en uovertruffen smagsoplevelse hver gang. Den perfekte kombination af saftigt, mørt kød, der falder af benet ved den mindste berøring, og en sprød, gylden svær, der knitrer ved hver bid. Lad svineskanken være omdrejningspunktet for en hyggelig middag eller til en festlig anledning.
94,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Fersk svineskank med ben uden svær.
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.
Energi | 609 kJ / 146 kcal |
---|---|
Fedt | 7,5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,6 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 20 g |
Salt | 0,17 g |
Opskrifter
Rids sværen ned til fedtet og gnid sværrene godt ind i salt og put laurbærblade og salvie ind mellem sværrene. Sæt herefter skanken i ovnen ved 160 grader i ca. 3 timer. Er sværen ikke sprød, skrues du op til 200 grader.