Oksespidsbryst

Oksespidsbryst skriger pÃ¥ at blive braiseret, og behandler du det ordentligt, fÃ¥r det et fantastisk stykke mørt og smagfuldt kød. 

Spidsbryst kan bruges til en god middag for fÃ¥ personer, men egner sig ogsÃ¥ rigtig godt til en middag til flere personer. 

NÃ¥r først kødet snore under lÃ¥g, er der god tid til at dække bord, trække vinen op eller noget helt tredje. 

119,95 DKK
stk
( ca.
1000
g
 )
Køb sammen!
SÃ¥ er der nem og velsmagende aftensmad
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk oksekød.

Efter åbning holdbar i køleskab 3 døgn ved +5°C.

Energi 708 kJ / 169 kcal
Fedt 10 g
- heraf mættede fedtsyrer 4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Kødet koges sammen med en suppevisk, 3 gulerødder, ½ selleri, 1 persillerod og 2 porrer til en klar og kraftig suppe i 2½ - 3 timer, alt afhængig af kødets tykkelse. 

Kødet kan efter kogning skæres i pæne skiver og spises sammen med f.eks. kogte kartofler og  peberrodssovs.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MÃ¥lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden