Oksespidsbryst

Oksespidsbryst skriger på at blive braiseret, og behandler du det ordentligt, får det et fantastisk stykke mørt og smagfuldt kød. 

Spidsbryst kan bruges til en god middag for få personer, men egner sig også rigtig godt til en middag til flere personer. 

Når først kødet snore under låg, er der god tid til at dække bord, trække vinen op eller noget helt tredje. 

95,00 DKK
stk
( ca.
1000
g
 )
Køb sammen!
Så er der nem og velsmagende aftensmad
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk oksekød.

Efter åbning holdbar i køleskab 3 døgn ved +5°C.

Energi 708 kJ / 169 kcal
Fedt 10 g
- heraf mættede fedtsyrer 4 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Kødet koges sammen med en suppevisk, 3 gulerødder, ½ selleri, 1 persillerod og 2 porrer til en klar og kraftig suppe i 2½ - 3 timer, alt afhængig af kødets tykkelse. 

Kødet kan efter kogning skæres i pæne skiver og spises sammen med f.eks. kogte kartofler og  peberrodssovs.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden