Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Lammetagine

Lammetagine

4 personer

Skræl gulerødder, selleri og græskar og skær i tern. Hak løgene. Rist krydderierne på en tør, varm pande, så de begynder af dufte.

Varm olien i en gryde og steg lammekød med grøntsager, løg, krydderier og presset hvidløg til det får farve.

Tilsæt bouillon, flåede tomater og abrikoser og kom retten i en tagine. Sæt den i ovnen ved 180°C i ca. 1½ time, til kødet er mørt.

Server hertil rodfrugtemos og syltede løg.

Ingredienser:

  • 500 gr. lammekød i tern
  • 3 store gulerødder
  • 1/4 knoldselleri
  • 150 gr. græskar
  • 2 løg
  • 10 gr. korianderfrø
  • 1 spsk. stødt kardemomme
  • 1 spsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • ½ dl. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 5 dl. oksebouillon
  • 250 gr. flåede tomater
  • 75 gr. tørrede abrikoser
  • salt og peber

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook