Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Ribs med coleslaw

Ribs med coleslaw

4 personer

Ribs: Farin og All Around blandes sammen og rubbes på kambenene. Læg benene i en lukket plasticpise og lad dem trække i 24 timer i køleskabet.

Benene grilles derefter i 2 timer ved 110°C ved indirekte varme.

Hver ben pakkes derefter ind i pakker af stanniol sammen med 1 dl. icetea og en klat smør. Stanniolpakkerne grilles derefter igen ca. 40-50 minutter ved indirekte varme.

Benene pakkes ud og grilles på indirekte varme i ca. 30 minutter. Benene pensles med barbequesaucen.

Barbequesauce: Alle ingredienser koges sammen under omrøring og reduceres til det halve. Det er vigtigt, at saucen tilsættes til sidst i forløbet, når der grilles, da sukkeret i saucen ellers vil branke.

Coleslaw: Mayonnaise, cremefraiche og krydderier blandes og vendes med hvidkål og gulerødder.

Ingredienser:

  • 6 rækker kamben
  • 4 spsk. brun farin
  • 6 spsk. allround krydderi (Santa Maria)
  • 100 gr. smør
  • 6 dl. Ice tea (evt. Peach)

Barbequesauce

  • 2 dl. tomatpuré
  • 1 spsk. sennep
  • 3 spsk. farin
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. paprika
  • 1 spsk. Worchestersauce
  • ½ liter flåede tomater

Coleslaw

  • 1/4 hvidkål / spidskål i tynde strimler
  • 2 revene gulerødder
  • saft af ½ citron
  • ½ dl. creme fraiche 38%
  • 1 dl. mayonnaise
  • ½ tsk. sukker
  • ½ tsk. salt
  • friskkværnet peber

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Kamben
    2 stk. (900 g)
    62,96 kr.
    Se mere
  2. BBQ ben
    1000 g
    109,90 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook