Menu 0 Søg
Tilbage til Opskrifter
Marokkansk kalkungryde

Marokkansk kalkungryde

4 personer

Skær rødløg og gulerødder i skiver. Bland olie, løg, gulerødder og krydderier med kødet og lad det stå på køl en times tid. Sauter det på en varm pande i ca. 12 minutter. Kom evt. lidt fløde ved og server herefter.

Ingredienser:

Marokkansk kalkungryde

  • 600 gr. kalkunkød i strimler
  • 1 rødløg
  • 2 gulerødder
  • 1 tsk. koriander
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprika
  • 1 citron
  • 1 dl. olivenolie
  • Salt og peber

Bestil kødet fra webshoppen

  1. Kalkunkød i strimler
    500 g
    49,96 kr.
    Se mere

Nyhedsbrev med ugens tilbud

Angiv venligst en korrekt email

Tilmeld vores nyhedsbrev og få ugens tilbud hver mandag og besked når vi har nyt.

Se eksempel på nyhedsbrevet

Hold dig opdateret med nyheder
og idéer fra butikkerne på facebook